Tietoa meistä

Koirakikka eli Kirsi Översti ja puoliso Tuomo Talvinen.

Kirsillä on aina ollut koiria ja hän on ollut aktiivinen koiraharrastaja rodusta ja harrastuslajista riippumatta. Vuonna 2005 hän tutustui valjakkoharrastukseen ja vuoden päästä oma valjakkoyritys olikin jo toiminnassa. Tällä hetkellä koiria on noin 70, joista valtaosa Siperianhuskyja. Muut koirat ja eläimet ovat loistaneet elokuvatöissä. Töitä tehdään Heinolassa sekä ympäri Suomen Lappia.

Koirakikassa työskentelee puhdasrotuisia ja rekisteröityjä Siperianhuskyja, ja yritys onkin Etelä-Suomen suurin pelkästään Siperianhuskyilla töitä tekevä yritys. Koiria käytetään myös aktiivisesti kilpailuissa, ja ne ovat menestyneet hyvin. Koirien sukulinja pohjautuu Kirsin oppi-isän Reijo Jääskeläisen kasvattamiin Siperianhuskyihin.

Koirien ruokinnan, häkkien siivouksen ja muiden tarhan töiden ohessa Kirsi toimii yrittäjänä myös kahvila ja ravintola sekä pitopalvelualalla. Myös Tuomolla on oma osansa touhussa, hän hoitaa ajelut ja toimii myöskin yrittäjänä auto-ja huoltokorjaamoalalla. Tämän takia ystävien, perheen ja innokkaiden harrastajien korvaamaton apu onkin tärkeää. Kirsin ja Tuomon lisäksi voit siis tavata koirien kanssa touhuamassa Heidin, Annen, Johannan, Jannen, Kirsin äidin sekä monen muun.

Tervetuloa vierailulle !